Over ons - @Roberts
U bent hier:  
/  
  /  
Over ons

Over ons

Misschien hoort u uw kind vaak namen voorbij komen en u weet niet over wie hij of zij het heeft. Welke mensen zijn er nu betrokken bij @Robert's? Graag stellen we ons even voor.


Coördinatoren

Mijn naam is Robert Pruis, samen met mijn vrouw Jennifer Pruis zijn wij 

beschikbaar voor @Robert's. Mijn visie om jongeren te laten zijn wie ze mogen zijn wil ik graag in het werk leggen. De maatschappij veranderd enorm en de jongeren van ‘nu’ blijven dezelfde als de jongeren van ‘toen’. Ik wil ze tegen het gedachtegoed van de maatschappij in leren, dat er meer is dan een schermpje voor je neus. Als jongerenwerker bij Terwille kom ik jongeren vanuit heel Nederland tegen en zie de behoefte voor een plek zoals @Robert’s. Daar ben ik dan ook heel trots op dat wij dit bereikt hebben! Mijn passie heb ik ontwikkeld in mijn opleiding als Sociaal Cultureel Werker en de ervaring die ik heb met jongeren en kinderen.

 Mijn naam is Jennifer Pruis-Koster, samen met mijn man Robert Pruis coördineren we @Robert’s. Samen hebben we twee prachtige kinderen, Noralie en Janoah. Achter de schermen regel ik veel en houd ik me ook bezig met de activiteiten die we met @Robert's houden en/of organiseren. Ik vind het ontzetten leuk om te werken met jongeren en op de dinsdag aanwezig te zijn. Als ik kijk naar wat we bereikt hebben en wat onze ambities zijn, ben ik ook ontzettend trots op de plek die wij in Elburg hebben kunnen creëren! Ik hoop dat we @Robert's nog vele jaren mogen draaien en we nog heel veel tieners mogen ontmoeten! 

 Vrijwilligers

Mijn naam is Benjamin de Groot en ik ben vrijwilliger bij verschillende evenementen van @Robert’s. Bijvoorbeeld bij het @Robert’s weekend, Kerst in de Vesting en tijdens het koken op de laatste vrijdag van de maand. Op 8 januari 1991 ben ik geboren in Oldebroek en woon nu ruim 3 jaar in Zwolle. Reeds heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening afgerond en werk nu bij een jeugdhuis van het Leger des Heils. Graag wil ik jongeren tot hun recht laten komen bij @Robert’s. Om ze daar leerervaringen aan te bieden die ze mee kunnen nemen in hun dagelijks leven en in de maatschappij. Een veranderende maatschappij die veel van de jongeren vraagt. Daarnaast een plek voor ontspanning en het aangaan van contacten. Juist de contacten die in deze huidige participatiemaatschappij van groot belang zijn voor jong en oud.
Mijn naam is Rosemarie Jongetjes en ik woon in ’t Harde. Ik studeer sinds 2015 Maatschappelijke Zorg.  Sinds 2017 ben ik vrijwilliger geworden bij @Robert’s. Zelf kwam ik altijd als tiener op de dinsdagen en de vrijdagen even langs en ik ben langzaam doorgegroeid als vrijwilliger. Mijn tijd als tiener bij @Robert’s vond ik enorm waardevol. Ik heb geleerd hoe ik  activiteiten kan organiseren en hoe ik omga met anderen. Ook was het voor mij een plek waar ik na school kon ontladen en waar ik mijzelf kon en mocht zijn. Graag wil ik dat elke tiener @Robert’s beschouwd als een veilige omgeving, waar ze lekker hun eigen ik kunnen zijn, naast thuis.

Sponsoren