Vacature acteurs en actrices - @Roberts

Vacature acteurs en actrices


Houd je van spelen en improviseren, durf je te laten zien wat je écht bezighoudt en ben je tussen oktober en januari op donderdagavonden beschikbaar? En lijkt het je tof om met een groep jongeren te werken aan een professionele korte film, onder begeleiding van een ervaren regisseur, cameraman en actrice? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zijn op zoek naar:

Acteurs en actrices

tussen de 14 en 18 jaar

 

Dan moet je wat voor me doen’ is een korte film over een groep jongens die niet meer naar school durft te komen als een klasgenoot naaktbeelden van ze in de klassenapp heeft gezet.

De korte, ontroerende en grappige film is bedoeld om op middelbare scholen het gesprek aan te gaan over wat je kunt doen als je seksuele beelden toegestuurd krijgt die je klasgenoot beschadigen. Want ja, wat kun je doen in zo’n geval?

 

De film maken we met jullie samen: er ligt nu een basis van het script, maar door middel van wekelijkse oefen- en improvisatie-bijeenkomsten willen we de film zo echt mogelijk laten lijken en zo dicht mogelijk bij jullie leefwereld krijgen. Dit is een project dat toewijding vraagt, zowel qua aanwezigheid op de oefen-avonden als qua bereidheid om samen iets heel erg moois en eerlijks te maken.

 

Van oktober tot januari 2021 komen we elke donderdagavond bij elkaar in Elburg (GLD); opnames vinden zowel op de repetitie-avonden plaats als op een aantal aparte dagen eind dit jaar. We maken de film met een team van professionals, een ervaren actrice en een vertrouwenspersoon.

 

Solliciteren

Wil je meedoen en ben je tussen oktober en januari op donderdagavonden beschikbaar, meld je dan aan via solliciteren@jongveluwe.nl, dan krijg je van ons een aanmeldformulier en een uitnodiging voor de auditie-avond op donderdagavond 8 oktober 2020. 

 

Meer informatie

Stichting Jong Veluwe is de opdrachtgever van dit project. Jong Veluwe wil tieners ondersteunen om activiteiten op de Veluwe te organiseren en is het meest bekend van Jongerenontmoetingsplek @Robert’s in Elburg. @Robert’s is een plek voor tieners van 12 tot en met 16 jaar, waar het gezellig is om te zijn en aandacht is voor elkaar.


Voor meer informatie over de film kun je bellen met Robert Pruis van @Roberts (06 294 6 1740), de regisseur van het project Kees-Jan Mulder (0649779162) of op vrijdagmiddag langskomen bij @Robert’s.

 

Sponsoren